Tortosa més canvia d'imatge

Tortosa més canvia d’imatge

Premissa

La Federació Comercial oferirà noves prestacions i activitats als comerços i habitants del municipi

La federació comercial, serveis i hostaleria de Tortosa ha decidit oferir nous serveis i noves activitats als comerços i habitants del municipi ja que la situació actual i futura ha generat i generarà nous reptes. D’aquesta manera, i per donar mes èmfasi a questa nova etapa, la federació ha començat per un canvi d’imatge; una nova identitat corporativa.

Evolució de la imatge

Tortosa Més consta d’unes quantes associacions, concretament 6: l’Associació Tortosa Centre, l’Associació Comerciants Temple, l’Associació Casc Antic, l’Associació Ferreries, l’Associació Plat i Got, i l’Associació Mercat Central, les quals s’han unit per tal de donar més cohesió i unitat sota el claim units millor, units sumem.

El logotip principal d’aquesta marca, a partir d’ara, estarà format per la T inicial del nom de la ciutat, una lletra potent per sí sola, líquida i de color blau per donar seriositat, rigor, fer un petit guinyo al riu, als color que adquireixen els Ports des de les vistes de la ciutat  i a la capacitat d’adaptabilitat de la federació; i per un element sortint, que germina, que creix i que s’alça a partir de la lletra com a símbol d’activitat, elevació, fertilitat i proximitat.

També s’ha decidit catalogar gràficament sectors, tipologies diferents, i un llarg etcètera en una paleta de colors complementaris i fixes. Tots els elements es complementen de manera que cada detall queden completament perfectes.

Cada element funciona per ell sol

El logotip és l’element més important, ja que els usuaris és el primer que recorden quan pensen amb la marca; és per això que el de Tortosa Més es podria qualificar de versàtil. Aquest, per les seves característiques tècniques s’adapta a qualsevol de les gràfiques, ja sigui donant més visibilitat a la imatge a que acompanya, o a la inversa, concentrant tot el protagonisme.

Hi ha la possibilitat de fer-lo servir amb el nom Tortosa més sota la T principal, al costat, sobre fons negre, sobre fons d’imatge, incloent la imatge dins la T i l’element, amb els colors corporatius (el blau del riu i el magenta com a símbol de resiliència). En resum, tots i cadascun dels elements que conformen la imatge funcionen per sí sols.

Aprofitant aquesta versatilitat es poden afegir, també, elements integradors a la imatge per donar, més encara, dinamisme i mobilitat.

Tots els elements funcionen perfectament en formats sòlids i digitals.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

28
29
30
01
02
03
modal close image
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
modal close image