Ruta dels avets de Nadal

Ruta dels avets de Nadal

Que aquest 2020 difícil i incert no ens deixi perdre la il·lusió per aquesta època de l’any

De ben segur que coneixeu aquell personatge fictici anomenat Grinch, creat pel doctor Seuss, a qui no agradava el Nadal i que es dedicava a dur a terme diferents plans per poder robar-lo perquè ningú pogués celebrar aquests dies festius. Doncs qui ens havia de dir, després del Nadal anterior, que aquest personatge es materialitzaria en forma de virus anomenat coronavirus, obligant-nos a plantejar uns Nadals diferents.

 

Veient que la covid-19 ens feia sentir fora de lloc, i per tal d’evitar la pèrdua d’il·lusió dels més petits de la casa, la federació de comerç, serveis i hostaleria, un cop més, els va voler fer partícips i protagonistes d’aquest Nadal, que es diferencia de la resta.

Així doncs, els xiquets i xiquetes de Tortosa es van convertir en artistes per decorar els avets que presideixen les portes dels comerços associats de la ciutat. Els infants de les escoles de la ciutat van treure foc als seus colors per fer que les decoracions que Tortosa més va fer arribar a les escoles, siguin les més boniques i especials.

 

Que aquest 2020 difícil i incert no ens deixi perdre la il·lusió per aquesta època de l’any, una de les més esperades pels més petits de les cases. No deixem que aquesta pandèmia sigui el Grinch que ha vingut a robar-nos el Nadal.

 

Aquest Nadal, sigues més! Fem Més que un Nadal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

28
29
30
01
02
03
modal close image
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
modal close image