Entrevista a Àngel Barceló, de la Matalasseria la Rosa

Entrevista a Àngel Barceló, de la Matalasseria la Rosa
``El petit comerç té un bon futur``

Entrevista a Àngel Barceló de la matalasseria la Rosa

Mentre hi ha persones/ments que pensen que la por provocada per aquesta crisi sanitària s’ha apoderat de la gent, les despeses van augmentant fins al punt que, en algunes situacions, són més grans que els beneficis, per a les tendes petites. Paral·lelament s’estableix un debat constant entre les avantatges i les desavantatges que suposa el creixement exponencial d’internet per al petit comerç.

Àngel Barceló va contar a TV3 que, per a ell, aquest últim debat ha estat un factor que ha resultat la llum enmig de tanta foscor, i a Tortosa més ens n’ha ampliat la seva visió amb aquesta entrevista:

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

28
29
30
01
02
03
modal close image
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
modal close image