La Federació

Segles i segles bescanviant vora el riu

La tradició Més comercial

Antigament Tortosa era concebuda com una ciutat del mediterrani que era port i mercat. La seva posició geogràfica feia de la capital del Baix Ebre una zona receptora i distribuïdora de productes des de l’interior de la península i del Mediterrani sencer.
Els romans la van batejar com Dertosa i els musulmans la van convertir amb el regne de Taifa, un regne de gran importància. Aquesta grandesa no es va acabar, i quan Ramón Berenguer IV, comte de Barcelona, va aconseguir conquerir la ciutat va passar a ser confluència comercial dels territoris que formaven part de la Corona Catalano-Aragonesa.

Agraïm aquest vídeo a la Fundació Privada Duran & Martí. Si voleu veure l’original, cliqueu aquí

Per què una Federació?

La nostra unió, la teva força!

Tortosa Més va començar el seu camí per la campanya de Nadal de 2009, unint les diferents associacions comercials i de serveis en un projecte comú i global. Al llarg dels darrers anys s’havien creat noves entitats a la ciutat, però no teníem encara un punt de trobada. Vam comprendre que tots junts era la manera més contundent d’enviar missatges als clients, ciutadans i veïns, i vam apostar per aquest projecte de Tortosa Més, en aquest inici anomenat Federació Comercial, Serveis i Turisme de Tortosa.

Oberta a tothom

Hem estat pioners en aixoplugar sota una mateixa entitat comerç, mercat, restauració i turisme. I fruit d’això vam rebre un bon reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya, com a model de futur en l’organització associativa de l’activitat econòmica del país. A partir d’aquí vam iniciar un seguit de campanyes: comunicació al territori proper i llunyà, fidelització dels clients, el trenet turístic a Nadal o fins i tot la Pista de Gel de les Terres de l’Ebre.

Amb el suport de:
Image link
Image link
Un full de ruta ben definit

Els nostres objectius principals

Al llarg dels anys de camí de Tortosa Més hem aconseguit l’objectiu més important de tots: treballar units per un objectiu comú, Tortosa. Les diferents entitats treballen per projectar la ciutat i realitzar accions fortes, resolutives i de gran importància.

Així mateix hem esdevingut el col·lectiu d’empresaris més gran del territori, i ens confereix una fortalesa a l’hora de defensar posicions.
Decidim els horaris d’obertura del comerç de cada any. Ens reunim periòdicament amb l’Ajuntament de Tortosa i el CCAM per articular projectes de
territori i encarar les línies d’ajudes. Desenvolupem una campanya de Nadal de gran nivell i ressò, que porta clients a la ciutat de diverses províncies, amb dades contrastades.

Més promoció econòmica

La promoció econòmica dels establiments de la Federació és un dels objectius principals. Fer créixer el teixit comercial de la ciutat és més fàcil si es disposa de recursos comuns i es gestionen de manera eficient per extreure’n el màxim potencial i assolir els resultats més òptims. Disposem d’eines que ens ajuden a arribar on tots sols no arribaríem mai.
Un dels nostres deures és dotar de la ciutat d’un comerç potent, en constant creixement i que ajudi als seus habitants a millorar el seu nivell de vida millorant la qualitat comercial, el ventall de serveis i l’oferta d’hostaleria.

Més comerç de proximitat

La globalització ha aportat alguns avantatges socials evidents, però en la majoria de mercats i entorns de comerç local, ha suposat l’entrada d’oferta externa en competència directa de manera molt agressiva tot seduint al consumidor de manera impactant. El comerç de proximitat se n’ha ressentit i la Tortosa més promou els avantatges de comprar a la nostra ciutat: els establiments del nostre entorn sempre estan al nostre costat, es generen llocs de treball, es redueix la contaminació directa i indirecta, donen vida als carrers dels barris, milloren i incentiven l’economia local i es gaudeix d’una atenció al client més personal.

Més comunicació

Tortosa més disposa d’un equip de comunicació extern que gestiona les campanyes publicitàries, la imatge de marca i la promoció dels establiments federats a temps complet. Això ens dota d’unes eines i recursos que fins ara no havíem gaudit i potencia de forma espectacular el nostre missatge, arribant a qualsevol públic objectiu que necessitem. Aquestes eines estan a disposició dels nostres associats de manera global, a les campanyes específiques coordinades i sectorials que es realitzen a càrrec de la Federació o, si es vol, de manera particular i nivell privat, a càrrec de l’associat amb preus molt especials i exclusius per a federats, per potenciar-se individualment.

Fer més ciutat

Potenciar el comerç de Tortosa és indubtablement, fer ciutat. Cal un comerç actiu, fort, amb iniciativa de creixement i amb demanda creixent. Això tan sols s’aconsegueix augmentant l’interès de la població per l’oferta dels seus establiments i fent arribar tota la informació d’aquesta oferta a tots els habitants, perquè les decisions finals de compra es quedin a Tortosa. D’aquesta manera la ciutat augmenta el magnetisme comercial a les poblacions del seu extraradi i concentra molt més l’activitat econòmica de l’entorn. Això és fer ciutat. Això és fer Tortosa Més.

Apropar més les noves tecnologies

Comprar online també pot suposar comprar al comerç de proximitat. No hem de tancar les portes a les noves tecnologies. Hem d’aprofitar-les pot donar als nostres clients opcions de compra més còmodes i pràctiques. Tortosa més ofereix als seus associats opcions perquè incorporin als seus establiments models de millora i implementació de botigues online, aplicacions informàtiques de gestió, enviament a domicili, consultes online d’atenció al client i un ampli ventall de possibilitats extremadament interessants.

Cada dia som més!

Seguim creixent. Guanyem presència, augmentem força i recursos. Tot destinat a potenciar el comerç de proximitat de la ciutat!

+0

Establiments comercials i de serveis

+0

Establiments d’hostaleria
Assessorament
T’assesorem en com fer gestions i com evolucionar el teu negoci.
Eines de comunicació
Augmenta la presència del teu establiment, tant online com offline.
Gestions
Et facilitem la informació que necessites i et facilitem les teves gestions.
28
29
30
01
02
03
modal close image
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
modal close image