Més fàcil

Tot en un sol mapa interactiu

Aquí tens Tortosa molt més fàcil

Benvingut/da!

Tortosa ho tot

La informació més útil i completa de la ciutat per fer de la vostra visita comercial una experiència extraordinària.

Molt a veure, molt a fer...

Compra, menja, visita, gaudeix, respira Tortosa…

Complementa la teva visita comercial a Tortosa amb un bon àpat i una visita cultural als diversos punts d’interès històric. Tant d’uns com dels altres en tens un munt per triar!

Consulta el nostre bloc Contacta amb nosaltres
Amb el suport de:
Image link
Image link

Una oferta comercial extraordinària

Des de roba de moda, calçats, complements o productes de cura personal fins a alimentació, elements decoratius, electrodomèstics o electrònica. Tot, absolutament tot ho pots trobar a Tortosa. El ventall de l’oferta comercial de la nostra ciutat és extensa i extraordinària. Capital del Baix Ebre, és nucli comercial des de fa milers d’anys i per tant tots i cada un dels seus establiments respiren aquesta vocació de servei al client. No oblidem que en ser la ciutat més important de la comarca aglutina i centralitza, en bona part, els establiments de serveis més importants i concentra la oferta gastronòmica més grossa del territori, incloent-hi, és clar, establiments centrats en potencia i oferir als visitants la cuina tradicional de les terres de l’Ebre que es nodreix de productes de proximitat d’una meravellosa qualitat, reconeguts arreu del món.

Establiments federats:

+0

Comerços i serveis

+0

Bars, restaurants, fleques i hotels

Cultura al carrer, som ciutat monumental

Tortosa ha estat protagonista de la nostra història des de fa més de 2.000 anys. Conservem vestigis i testimonis arquitectònics dels seus inicis i de cada una de les etapes que han fet de la nostra ciutat una de les més riquen en patrimoni monumental i arqueològic d’Europa. Des del Castell de la Suda, la catedral de la Mare de Déu de la Cinta, multitud d’edificis medievals, exemples arquitectònics renaixentistes i més recentment nucli del modernisme català del segle XIX/XX o els vestigis de les construccions de la guerra civil, una visita a Tortosa és una experiència extraordinària per les persones que gaudeixen de contemplar el passat i la història a peu de carrer.

Més informació
Amplia amb més dades de la nostra història.
Particle element
Ciutat ben comunicada

Fàcil accés i aparcament

Tortosa ha estat ciutat de pas i una ubicació estratègica territorialment parlant des de fa segles. Punt de control dels viatgers que navegaven pel riu Ebre, amunt i avall amb les seves mercaderies, sempre ha estat necessitada de bones comunicacions. És ciutat de pas per accedir a bona part de les poblacions sota la falda dels ports i per arribar als municipis situats més a l’interior. Per tant disposem de serveis de ferrocarril, busos directes a les ciutats més importants de Catalunya i el País Valencià i un accés a l’Autopista E15/AP-7 a pocs quilòmetres. A més a més, la ciutat disposa de diversos pàrquings distribuïts a tota la ciutat, tant de pagament com gratuïts, que garanteixen un fàcil accés als comerços, serveis i establiments de restauració de tot al nucli municipal.

Fes una ullada a l'estat del trànsit a la web de la DGT
Si no tens cotxe, encara més fàcil

Arriba a Tortosa amb tren o autobús

Si ets de les persones que gaudeix viatjant i desplaçant-se amb transport públic perquè vols contribuir a la reducció de contaminació i al foment d’un transport més sostenible, ho tens molt bé per arribar a Tortosa. L’estació de Renfe i la d’autobusos, situades ambdues al centre de la ciutat, t’ofereixen múltiples combinacions per gaudir del nostre municipi. Aquí et facilitem els enllaços per consultar horaris i planificar la teva visita.

28
29
30
01
02
03
modal close image
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
modal close image