Nadal

Per què una Federació?

Els esdeveniments nadalencs de la Federació

Anar al mes actual

Els carrers, tradició plena de llum

Aquest any la il·luminació de les places de la nostra ciutat va a càrrec de la Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria. Amb aquesta iniciativa es pretén dinamitzar i potenciar el comerç als barris, ara més necessari que mai degut a la situació arran de la Covid-19.
Els emplaçaments han estat triats a fi de repartir el més equitativament possible els elements decoratius i han estat escollits de manera que la seva presència inciti als visitants fer-s’hi fotos i gaudir-ne al màxim.
Tècnicament, s’ha utilitzat una tecnologia d’il·luminació led, extremadament eficient, per aconseguir el màxim resultat amb un consum energètic quasi anecdòtic.

El Nadal, la il·lusió de xiquetes i xiquets

El somriure d’una xiqueta o d’un xiquet és el tresor més gran del món. La il·lusió, l’alegria i la emoció d’aquestes festes es plasmen en ells com en un mirall extraordinari.
Des de la federació de Comerç, Serveis i Hostaleria en som molt conscients i per això hem preparat les següents activitats perquè la mainada gaudeixi d’aquestes dates, en companyia d’altres infants, pares, família i educadors, de la manera més intensa possible.

Hem instal·lat un avet a la porta de cada establiment soci de Tortosa Més.
Els ornaments han estat fets pels xiquets i xiquetes de cicle infantil de totes les escoles de la ciutat.
Amb esta acció volem que els menuts de cada casa tingue un contacte proper amb el comerç de barri.
En acabar el Nadal, cadascun dels avets serà plantat en diversos parcs i jardins de Tortosa.

Tots els xiquets de la ciutat rebran a l’escola una carta molt especial, l’hem anomenat Carta dels Desitjos.

Aquesta està pensada per enviar-la al Pare Noel i a Ses Majestat els Reis d’Orient, però també per escriure-hi desitjos de salut i prosperitat per a qui més ho necessiti.

Durant les festes destacarem els més bonics que ens envieu i els transmetrem a la ciutadania a través de les nostres xarxes i els mitjans.

Si vols guanyar un magnífic premi, participa al nostre concurs enviant-nos el teu DESIG o PENSAMENT POSITIU PEL 2021 a desig@tortosames.com. El més votat, serà el guanyador!

Estigueu atents! Pels volts de Nadal sabem que el Pare Noel té intencions de visitar Tortosa.

Ho farà pels diferents barris de la ciutat amb un engalanat carruatge tirat per cavalls de gala. Així que seguiu les nostres xarxes per saber amb detall les seues sortides per tal d’entregar-li les vostres cartes!

Queden suspeses les activitats relacionades amb aquest tema a Tortosa degut a les restriccions per la Covid-19.

Els pessebres, imprescindibles, autèntiques obres d'art

Sense dubte que els pessebres són una de les tradicions que defineixen les festes de Nadal més arrelades. Més gran, més petit, més tradicional o més modern, a cada casa de ben segur que n’hi ha un.
L’Associació de Pessebristes de les Terres de l’Ebre cada any exposa els pessebres i diorames a la Cripta de la Reparació, al nucli històric de la nostra ciutat.
Arran de la situació provocada per la Covid-19 i per evitar la concentració de visitants, aquest any s’ha decidit repartir-los entre els comerços i serveis de la ciutat, obrint a tots els visitants la possibilitat de gaudir-los de manera gratuïta, ajudant alhora a potenciar el comerç i els serveis locals.

28
29
30
01
02
03
modal close image
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
modal close image